Popüler Yayınlar

4 Ocak 2014 Cumartesi

ISPANAKLI CEVIZLI BOREK

MALZEMELER:


1    KG YUFKA
1/2 KG ISPANAK
1    AD.KURU SOGAN
1    SU BARDAGI CEVIZ
1     SU BARDAGI RENDELENMIS KASAR PEYNIR
1/2  SU BARDAGI ZEYTIN YAG
1/2  PK. TEREYAGI
2 ADET YUMURTA
TUZ




YAPILISI:



TEREYAGI ERITIP ICINE ZEYTINYAGI EKLEYIP SOGUMAYA BIRAKALIM
ISPANAKLARI GUZELCE YIKAYIP KUCUK KUCUK DOGRAYALIM
ICINE RONDALANMIS CEVIZI KASAR PEYNIRI DOGRANMIS SOGANI EKLEYELIM
YUMURTALARIN SARILARINI AYIRIP AKLARINIDA ISPANAGIN ICINE  EKLEYIP
KARISTIRALIM
YUFKALARI IKIYE BOLUP FIRCA YARDIMI ILE YAG KARISIMINDAN USTUNE SURUP
GENIS TARAFINA MALZEMELERI KOYUP DOLAYALIM
VE YAGLANMIS TEPSIYE DOLAYARAK YERLESTIRELIM
TUM YUFKALARI AYNI SEKILDE YAPIP TEPSIYE KOYALIM UZERINE KALAN YAGI VE YUMURTA SARISINI SURUP 200° ISITILMIS FIRINDA UZERI KIZARANA KADAR PISIRELIM
AFIYET OLSUN.


Hiç yorum yok: