Popüler Yayınlar

5 Aralık 2011 Pazartesi

AYVA TATLISI

MALZEMELER

*4 ORTA BOY AYVA
*1.5 BARDAK SEKER
*5-6 ADET KARANFIL
*UZERI ICIN KAYMAK



YAPILISI AYVALAR SOYULUP IKI AYRILIR CEKIRDEKLERI KENARA ALINIR
AYVALAR KARARMAMASI ICIN SUYUN ICINDE BEKLETILIR
BIR BORCAMA  AYVALAR YERLESTIRILIR UZERINE SEKER KONUR USTUNE IKI SU BARDAGI SU ILAVE EDILIR
KARANFILLER VE AYVA CEKIRDEKLERIDE ILAVE EDILEREK 200° ISITILMIS FIRINDA 45 DAKIKA PISIRILIR
SOGUYUNCA USTUNE KAYMAK ILAVE EDILIR
ISTEGE GORE RENK ICIN GIDA BOYASI KONUR FAKAT BENCE DOGALI DAHA GUZEL
AFIYET OLSUN...

Hiç yorum yok: