Popüler Yayınlar

2 Nisan 2012 Pazartesi

MOUSSE AU CHOCOLAT

MALZEMELER:


*8 YUMURTA
*200GR BITTER CIKOLATA
*1 CAY BARDAGI SIVI KREMA
*1 CORBA KASIGI SEKER

YAPILISI:

IKI AYRI DERIN KABIN ICINE BIRINE SARISI DIGERINE AKI AYRILARAK KONUR
YUMURTA AKI HIZLI DEVIRDE 5 DAKIKA CIRPILIR(KOPUK KIVAMINA GELENE KADAR)
BITTER CIKOLATA VE KREMA MIKRO DALGADA YADA KAYNAYAN SUYUN ICINDE MARINE EDILIR
YUMURTA SARISININ ICINE MARINE EDILMIS CIKOLATALAR VE BIR KASIK SEKER ILAVE EDerek VE IYICE CIRPILIR.
DAHA SONRA HAZIRLAMIS OLDUGUMUZ IKI KARISIMLARI YAVAS YAVAS KARISTIRILACAK VEEE HAZIIIR....COCUKLARIN BAYDIGI COK KOLAY BIR LEZZET




 PUF NOKTASI:: YUMURTA AKININ NASIL HAZIR OLDUGUNU YUKARDA GORDUGUNUZ SEKILDE TEST EDEREK ANLIYORUZ TABAGI TERS CEVIRDIGIMIDE AKMIYOR ISE HAZIR DEMEKTIR:))


 iki karisimi yavas yavas birbirine karistiriyooruz..
AFIYET OLSUUN....

2 yorum:

tarcinevents dedi ki...

Canım benim çok güzel görünüyor eline sağlık :) Afiyette olsun tabii

tarcinevents dedi ki...

Canım benim çok güzel görünüyor eline sağlık :) Afiyette olsun tabii