1 PAKET MARGARIN
1 CAY BARDAGI SIVI YAG
1 YUMURTA
1 CAY BARDAGI SEKER
1 PAKET VANILYA
1 PAKET KABARTMA TOZU
10 TANE KURU INCIR
1 CAY BARDAGI CEVIZ
1 CAY KASIGI
TARCIN
ALDIGI KADAR UN
UZERI ICIN PUDRA SEKERI
YAPILISI
INCIRLER SICAK SUDA BEKLETILIP COK KUCUK DOGRANIR.
ODA SICAKLIGINDAKI MARGARIN, SIVI YAG, YUMURTA SEKER VE VANILYA KARISTIRILIR DAHA SONRA UN, KABARTMA TOZU, TARCIN KARISIMA KATILIP HAMUR HALINE GETIRILIR EN SON ICINE INCIRLER VE IRI DOVULMUS CEVIZ KONUR.YUVARLAK SEKIL VERILIP 180°ISITILMIS FIRINDA PISIRILIR PISTIKTEN SONRA SICAKKEN USTUNE PUDRA SEKERI SERPILIR. AFIYET OLSUN
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder