Popüler Yayınlar

3 Haziran 2011 Cuma

IRMIK TATLISI

1 SU BARDAGI IRMIK
1 SU BARDAGI SIVI YAG
1 SU BARDAGI YOGURT
1 CAY KASIGI KARBONAT
DOVULMUS CEVIZ
ALDIGI KADAR UN


SERBET ICIN

3.5 SU BARDAGI SEKER
3 SU BARDAGI SU


YAPILISI


BIR KARISTIRMA KABININ ICINE TUM MALZEMELER KONUR ALABILDIGI KADAR UN KONUR YUMUSAK BIR HAMUR ELDE EDILIR.
CEVIZ BUYUKLUGUNDEKI HAMUR PARCASI ALINIR ICINE CEVIZ KONUP YUVARLANIR IKI ELINLE YASSI YAPILIR YAGLANMIS TEPSIYE DIZILIR 180°ISITILMIS FIRINDA PISIRILIR.
SERBET
HAZIRLANIR SERBET KAYNARIKEN 2 3 DAMLA LIMON SIKILIR
SERBET HER IKISIDE SICAK OLACAK SEKILDE TEPSIYE DOKULUR.
ISTEGE GORE ONCEDEN HAZIRLANMIS KREM SANTI ILE SUSLENIR.

Hiç yorum yok: