Popüler Yayınlar

15 Haziran 2011 Çarşamba

MANTAR KURABIYE

25O GR MARGARIN (ODA SICAKLIGINDA)
1  BARDAK PUDRA SEKERI
1 PAKET VANILYA
ALDIGI KADAR UN
  USTU ICIN
BIR CAY BARDAGI PUDRA SEKERI
BIR CORBA KASIGI KADAR KAKAO



                   YAPILISI



  ODA SICAKLIGINDAKI  MARGARIN VE PUDRA SEKERINI IYICE KARISTIRALIM VANILYAYI ALDIGI KADAR UNU KOYUP YOGURALIM HAMUR NE COK SERT NEDE COK YUMUSAK OLMAMALI .CEVIZ BUYUKLUGUNDEKI PARCAYI ALIP YUVARLAYALIM BIR SU SISESININ UST KISMIYLA ONCE KAKAO YA DAHA SONRADA YUVARLAK HAMURUN UZERINE BASTIRIP MANTAR SEKLINI VERELIM TEPSIYE YERLESTIRELIM HEPSINI BU SEKILDE HAZIRLADIKTAN SONRA 180° DE ISITTIGIMIZ FIRINDA HAFIF PEMBELESENE KADAR PISIRELIM CIKARTINCA USTUNE PUDRA SEKERI SERPIP SERVIS TABAGINA ALABILIRIZ ...

Hiç yorum yok: