Popüler Yayınlar

23 Mayıs 2013 Perşembe

ZEYTINYAGLI PATLICAN YEMEGI

MALZEMELER

* 3 ADET PATLICAN
* 2 ADET DOMATES
* 1 BUYUK SOGAN
* 2 DIS SARMISAK
* 1 KASIK BIBER SALCASI
* 2 KASIK ZEYTINYAG
* YARIM SU BARDAGI SU
* TUZ


YAPILISI


ZEYTINYAGINDA KUCUK KUCUK DOGRANMIS SARMISAKLARI BIRAZ CEVIRIP
 DAHA SONRA YEMEKLIK DOGRANMIS SOGANLARI SARARANA KADAR PISIRIYORUZ ONCEDEN BUYUK KUPLER HALINDE KESILIP TUZLU SUDA BIRAZ BEKLETILEN PATLICANLARI TENCEREYE KOYUYORUZ
 DAHA SONRA DOMATES VE SALCAYI ILAVE EDIP BIRAZ CEVIRIP
 TUZU VE
SUYU KOYUP COK KISIK ATESTE PATLICANLAR YUMUSAYANA KADAR PISIRIYORUZ TENCERENIN KAPAGINI ACMADAN SOGUTUP SERVIS YAPIYORUZ AFIYET OLSUN.

Hiç yorum yok: