3 ADET YAPRAKLARI COK ACILMAMIS ENGINAR
1 ADET LIMON
TUZ
SOSU ICIN
YARIM LIMON
2 KASIK ZEYTINYAGI
KEKIK
YAPILISI
ENGINARLARIN USTUNE GELECEK KADAR SU ILAVE EDIP BIR LIMON SUYUNU SIKIP VE TUZU ILAVE EDIP ENGINARLARI HASLIYORUZ SOGUDUKTAN SONRA YANINA KUCUK BIR KASE ICINE ZEYTINYAGI LIMON SUYU VE KEKIK KARISIMI ILE SERVIS EDIYORYORUZ YEMESI KOLAY VE ZEVKLI OLAN ENGINARIN ILK ONCE YAPRAKLARI TEK TEK KOPARILIP ONCE SOSA BATIRIP SONRA ON ALT DISLERIN YADIMI ILE YIYORUZ CICEK KISMINI AYIRIP ENGINARIN KALAN KOK KISMININ UZERINE SOSU ILAVE EDIP YIYORUZ AFIYET OLSUN..

Hiç yorum yok:
Yorum Gönder