1 KG KIRAZ
750 G ESMER SEKER
2 SAP TARCIN
10 AD. KARANFIL
1/2 LIMON
5 SU BARDAGI SU
1 SAP VANILYA
YAPILISI
SEKER ILE SUYU SEKER ERIYENE KADAR KAYNATILIR
DAHA SONRA ICINE CEKIRDEKLERINDEN AYRILMIS KIRAZLAR VE VANILYA ILAVE EDILEREK KIRAZLAR YUMUSAYANA KADAR KAYNATILIR
BIR CEZVE ICERSINDE KARANFIL VE TARCINI KAYNATIP KIRAZ ICINE SUYU SUZULEREK ILAVE EDILIR
BEN COCUKLAR POZASINDANDA FAYDALANSIN DUSUNCESI ILE YUMUSAYAN KIRAZLARI SUZGECTEN GECIREREK SERBETIN ICINE ILAVE ETTIM
AMA ISTEHE GORE KIRAZ TANELERINI BUTUN OLARAK SERBET ICERSINDE SERVIS EDEBILIRSINIZ
SOGUK OLARAK ICINIZ AFIYET OLSUN..


Hiç yorum yok:
Yorum Gönder