Popüler Yayınlar

9 Haziran 2013 Pazar

kuskonmaz corbasi

  • 1 paket kuşkonmaz (10 sap kadar)
  • 1 sap pırasa
  • 1 cay bardagi tel sehriye
  • 1 orta boy patates
  • 1 orta boy havuç
  • yarım demet ince kıyılmış dereotu
  •  2 su bardağı kadar tavuk suyu yada 1 bulyon tablet
  • 1 paket krema (200 ml)
  • 2 yemek kaşığı sızma zeytinyağı (tereyağı da olur)
  •  tuz, öğütülmüş karabiber, çok az kekik




  • oncelikle kuskonmazlar haslanir kucuk kucuk dogranir diher malzemelerde kup kup dogranir tavuk suyu ve yeterince su ilave edilerek sebzeler haslanana kadar pisirilir blendirdan gecirip icine sehriye ilave edilir biraz kaynatilir kapatmadan once icine kremasi ve dereotu ilave edilir bir tasim pisirilip ocaktan alinir servis yapilir afiyet olsun

    Hiç yorum yok: